Ontmoet onze medewerkers

 

Jeugdbescherming Brabant werkt met liefde en lef

Wij zijn Jeugdbescherming Brabant. Wij werken met liefde en lef aan het veilig laten opgroeien van kinderen. Samen met de mensen in en om de thuissituatie van een kind kiezen we voor de beste aanpak. Jaarlijks helpen we ongeveer 5000 kinderen, jongeren en ouders.

Dit doen we in heel Brabant vanuit onze vestigingen in Tilburg, Roosendaal, Helmond en ‘s-Hertogenbosch. Samen met zo’n 400 bevlogen collega’s die zonder twijfel kiezen voor de veiligheid van het kind.

 

Anna

 

”Met mijn HR-expertise kan ik overal werken. Bij Jeugdbescherming Brabant doe ik werk met betekenis.” 

Anna is 26 jaar en net nieuw binnen de organisatie. Sinds begin 2023 werkt ze als HR-Specialist bij Jeugdbescherming Brabant. Haar droom is om alle vacatures zo snel en goed mogelijk in te vullen. Én om deze nieuwe collega’s een warm welkom te geven. “Een goed doordacht inwerkprogramma is namelijk essentieel. Het is de sleutel tot een lange en mooie loopbaan binnen onze organisatie”, stelt Anna.

Belangrijke waarden in je werk…
“Om mijn expertise en creativiteit goed te benutten zijn vrijheid en autonomie voor mij belangrijke voorwaarden in mijn werk. In de korte tijd die ik nu bij Jeugdbescherming Brabant ben, ervaar ik dat in grote mate. Ik krijg echt de ruimte om groot te denken. Dat ik tegelijkertijd kan terugvallen op én kan sparren met collega’s zorgt voor een ideale combinatie.”

Een herinnering die raakt…
“Een van de casusbesprekingen, waar ik vanuit mijn inwerkprogramma onderdeel van mocht zijn, maakte grote indruk. De casussen grepen me. Ik besefte me direct dat ik de goede keuze heb gemaakt. Binnen Jeugdbescherming Brabant kan ik dicht bij mijn HR-expertise blijven én betekenisvol werk doen.”

   

 

 

 

Jeugdbescherming Brabant © 2020

 

 

 

Contact

 

 

 

Privacy verklaring